Hjälp Helsingborg att bygga Drottninghög i Höganäs!

Vill du hjälpa projekt DrottningH att bygga Sveriges häftigaste kontor och parkeringshus i Minecraft? Då har du chans att få en av 20 fribiljetter till Kullalanet den 13-15 februari och delta i Mina kvarter.

Projekt DrottningH är Helsingborgs stads projekt som under 20 år ska utveckla och förändra bostadområdet Drottninghög. För att det ska bli riktigt bra vill vi ta hjälp av kloka och kreativa ungdomar som hjälper oss i projektet med idéer och förslag.

Under Kullalanet i Höganäs den 13-15 februari kommer projekt DrottningH att vara på plats. Vi kommer att ha en egen DrottningH-hörna med 20 platser. Är du 13 år eller äldre, spelar Minecraft, har egen dator och kan tänka dig att hjälpa oss att bygga i Minecraft så har du möjlighet att få en av dessa 20 fribiljetter. Vi kommer även att ha en tävling som är öppen för alla som deltar i lanet. De bästa förslagen på kontor- och parkeringshuset har möjlighet att vinna biljetter till Dreamhack Summer 2015.

Resultatet kommer vi att använda i planeringen för framtidens Drottninghög. Och vem vet det kanske är ditt hus som blir Sveriges häftigaste kontor och parkeringshus.

Här kan du läsa mer om Kullalanet

Här kan du göra en intresseanmälan för att få en fribiljett till Kullalanet 2015.

Viktigt!
Du deltar på Kullalanet under samma förutsättningar som övriga deltagare.
Biljetten berättigar dig till inträde och en spelplats.
Du åtar dig att bygga för projekt DrottningH i Minecraft under två pass.
Är du under 18 år måste du ha dina föräldrars/vårdnadshavares tillåtelse att vara med.