Är du en av Drottninghögs ungdomsguider?

Är du över 16 år och bor på Drottninghög, Filborna eller Dalhem? Gillar du att tala inför grupp och att träffa nya människor? Då kan jobbet som ungdomsguide vara något för dig.

Under våren 2014 kommer vi att arbeta med guidade turer på Drottninghög. Nu söker vi ungdomar från området som vill vara med och ta fram konceptet för turerna och jobba som guide. Med start i februari 2014 kommer vi att ha flera schemalagda arbetstillfällen där vi tar fram underlag och övar på att vara guide.

Vi erbjuder dig

Ett roligt och spännande jobb, erfarenheter inför framtiden och avtalsenlig lön.

Omfattning

Vi kommer att träffas vid 8 schemalagda tillfällen under våren 2014 för att tillsammans skapa underlaget för guidningen (sammanlagt cirka 20 timmar). Efter detta kommer vi ha behov av timanställda guider. Arbetstiden kommer främst vara förlagd efter klockan 17 måndag till fredag och en del helgarbete ingår, eventuellt även arbete på lov.

Ansökan

Skicka en ansökan till oss där du beskriver dig själv, dina intressen och varför du söker jobbet som ungdomsguide. Bifoga även en referens från exempelvis ett tidigare jobb eller en lärare. Det är meriterande om du tidigare har guidat, varit ungdomsledare eller har annan vana att stå inför grupp.